Přání a stížnosti :-)

Znáte píseň se slovy: "nestíhám, nestačím..."? Tak přesně podle té momentálně funguji. Nechci zde zveřejňovat příspěvky s líčením svého soukromého života, to jen jako lehké upozornění, že se maximálně snažím a ve volné chvilce na blogu pracuji :-)

A protože jsem moc ráda, že mám své čtenáře, ráda bych se Vás zeptala na Vaše přání a případně i stížnosti (skluz s finálem skoku ve volnosti tříletých klisen mám řádně poznamenán). Pokud Vás tedy napadá téma, které byste zde rádi viděli, určitě se ozvěte. Uvidím, co bude v mých silách.

Vlastních nápadů na články mám hodně, možná až moc. Některé si ovšem žádají důkladnější přípravu, průzkum a bohužel k mnohým z nich není v českých podmínkách dostatek informací (viz. PK online ČT, kde mizí vyřazení koně atp., nechápu proč není možné je tam nechat zapsané s poznámkou o vyřazení, a mnoho dalších nešvarů, které člověku komplikuje práci). A samozřejmostí je dostatečný čas pro přípravu :-)

Komentáře

  1. uvítal bych články o vhodnosti u nás působících hřebců na klisny s určitým původem, případně naopak jakési poradenství ko by si doporučila na konkrétní klisnu
    anms.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky