ME Herning 2013 - čtvrteční program

Od 8 hodin dnes odstartovala druhá polovina Blue Hors FEI ME v drezuře a od 18 hodin nás čeká P.S.I. FEI ME v parkurovém skákání (finále soutěže týmů a soutěž jednotlivců), kam se nakonec jako jediný z našich jezdců dostal i Aleš Opatrný.

Aktualizace 9:45
Aktualizace 11:30 
V drezuře už oproti včerejšku dochází ke změnám v pořadí jednotlivých dvojic, neboť dnes jsou na programu starty "lepších" jezdců a koní. Na prvním místě je tak nově britský jezdec Carl Hester s hřebcem Uthopia (Metall - Inspekteur) se 75,334 %. Kompletní výsledkovou a startovní listinu naleznete zde. Určitě také využijete možnosti kliknout na výsledná procenta u jednotlivých dvojic a prohlédnout si tak detailní hodnocení jejich jízd (viz. např. jízda právě Carla Hestera).

Aktualizace 9:45
Na první místo se mezitím vyšvihl Edward Gal s valachem Glock's Undercover (Ferro - Donnerhall), který tradičně dostává vysoké známky. Nyní byla jejich jízda ohodnocena 81,763 %. Na druhém místě je Anna Kasprzak (Dánsko) s valachem Donnperignon (Donnerhall - Morazt II79), jejichž jízda byla ohodnocena 75,881 %. Třetí místo si zatím drží Carl Hester. Napjatě se čeká na německou odpověď a mnohé napoví aktuální jízda Kristiny Sprehe s hřebce Desperados FRH (De Niro - Wolkenstein II).
Poznámka: A pořád se opakující Donnerhall v původech, a pak že je už "nemoderní" a nekonkurenceschopný v dnešní době ;-)

Aktualizace 11:30
Naprosto úžasná jízda Charlotte Dujardin s Valegrem (Negro - Gerschwin), tohle je drezura! Přesně na tohle chtějí diváci vidět a také to dávají patřičně najevo. Jen 85,942 % se zdá být celkem málo. Charlotte Dujardin a Valegro se jasně ujímají vedení a Helen Langehanenberg s Damon Hillem budou muset jet bezchybně, aby je překonali. Ale přesně tyto dvě dvojice předvádí krásnou drezuru a věřím, že diváci to stejně jako já přejí oběma :-)
Adelinde Cornelissen zajela s Parzivalem (Jazz - Ulft) jízdu ohodnocenou 80,851 % a jsou na průběžném třetím místě, ale vše se ještě stále může a bude měnit.
Právě startuje Katarzyna Milczarek s hřebcem Ekwador (Heraldik xx - Corofino), které velmi dobře známe i ze závodů v ČR.


Komentáře

Oblíbené příspěvky