Který hřebec z Moritzburgu by se Vám tu líbil? - anketka

Vyhlašuji malou anketku. Vzhledem k tomu, že ERC Pardubice-Mnětice již delší dobu spolupracuje s Landgestüt Moritzburg (Zemský hřebčinec Moritzburg), viz. Carpalo, Lewinski a Simonetti, vyhlašuji anketku s cílem zjistit, jakého hřebce z nabídky zmíněného hřebčince byste zde rádi viděli pro příští rok.
Předesílám, že nemám žádnou (vůbec žádnou) možnost jak nabídku plemenných hřebců v naší republice ovlivnit, ačkoliv takový Contendro by tu myslím pozornost upoutal (viz aprílový žertík), ale i na tom se některým chovatelům něco nelíbilo :-)
Kompletní kolekci hřebců z nabídky LG Moritzburg naleznete zde
Už se těším na Vaše návrhy. Přeci jen, jedna připouštěcí sezóna nám končí, nastane čas körungů a předvýběrů/výběrů hřebců do plemenitby a také čas spekulací a čekání na zveřejnění nových plemeníků pro rok 2014.

Komentáře

  1. mně by se líbil nejvíc Casdorff jako dvojka Contenaro, z drezuráků Decurio nebo Diamond Ruby. Petra

    OdpovědětVymazat
  2. Za skokany Last Man Standing a za drezuráky Millenium, původově pak určitě zmiňovaný Casdorff nebo Courtier a ještě se mi stranšně líbí původ Don Lanera (miluju Lauriese Crusadora! :) ). Ale pro moji "vozáckou" kočárovou duši je prostě číslem jedna Elixier :) :)
    P.S. vážně by ERC přihlédlo k "hlasu chovatelů" nebo je to jen pouhý můj sen?

    Markéta.

    OdpovědětVymazat
  3. jen sen, ale určitě se k němu diskuze s našeptáváním dostane, tedy pokud bude víc komentářů. P

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky