MS mladých drezurních koní - 1. kvalifikace pětiletých

Ve čtvrtek 8.8.2013 se naplno rozbíhá program MS mladých drezurních koní ve Verdenu, a to 1. kvalifikací pro 5leté drezurní koně, kde se představí i Eva Jančaříková a hannoverský hřebec Sir Boss (Sir Donnerhall I - Fabriano).
Začíná se v 9 hod. a Eva Jančaříková startuje jako pátá v 9:32. Držet palce jí můžeme online při sledování přímého přenosu na ClipMyHorse (odkaz). Určitě si nenechte ujít ani jízdu valacha Damon's Satelite (Damon Hill - Rubin Royal) s Helen Langehanenberg ve 14:45, ale zaujmou jistě i další (startovat bude i několik plemenných hřebců). Např. v 10:39 startuje můj favorit, KWPN plemenný hřebec Don Juan de Hus (Jazz - Krack C) s Jessicou Michel. 
Kompletní startovní listina je zde.

Na stadionu se od 8:30 jede kvalifikace pro 5leté skokové koně (Preis der Fa. Guido Klatte International Equine Service, Lastrup), kde se představí i zástupci Stáje Mustang: Quinta 117 (Quintender - Athletico) a Marek Klus, Lord Luis 8 (Lord Z - Calido I) a René Olšák, Carison (Campbel Czech - Graf Czech) a opět Marek Klus. Startovat zde budou i dva synové hřebce Ludwig von Bayern působícího ve Stáji Mustang: Lumbumbo (z matky po Lord Incipit) a Lorin P (z matky po Graf Grannus), valach Cliff 66 (po Calido a z matky po Federweisser) nebo hřebec Verdinale (po Verdi a z matky po Drosselklang II). Kompletní startovní listinu nejdete zde a k nahlédnutí je i plánek parkuru.

Startovní a výsledkové listiny kompletního Verdenského dění jsou zde.

Jako vždy budu doplňovat aktualizace a doufejme že mezi nimi budou i výborné výsledky našich dvojic :-)

Komentáře

Oblíbené příspěvky