Plemenný hřebec Homburg - bude i pro CS?

Hřebec Sandro Classic, který působil ve stáji pana Umlaufa, je letos v nabídce ERC Pardubice-Mnětice. Na jihu Čech ovšem nezaháleli a ve stáji mají nováčka, který by se snadno mohl stát velkou konkurencí pro svazového Dark Diamonda. Je jím letos pětiletý hannoverský hřebec Homburg (Hochadel - Londonderry)

Homburg (foto Šárka Votavová)

Homburg je hřebec nesoucí skutečně zajímavou krev, která tu ještě není (ač mimořádně úspěšná). Posuďte sami: ze strany otce - Hohenstein - Caprimond + Donnerhall a ze strany matky Londonderry - Lauries Crusador xx + Weltmeyer.
Zejména trio Hohenstein, Caprimond a plnokrevný Lauries Crusador mi udělalo radost, jsou to moji oblíbenci :-)
Homburg (foto Šárka Votavová)
V každém případě se jedná o skutečně pěkného drezurního hřebce s kvalitním pohybem a původem. Vzhledem k tomu, že je plánována účast hřebce na soutěžích KMK, budeme si ho moci prohlédnout přímo na drezurním obdelníku.

Homburg má zaplacenou licenci pro hann. a old. svaz. O zápisu do CS se uvažuje (zájemci z řad majitelů klisen již rozhodně jsou). 
Co vy na něj?
Homburg (foto Šárka Votavová)
PS: Pokud se dobré podaří a hřebec bude zapsán do PK CS, pak si o něm řekneme něco více v rámci článků série "Teplokrevní hřebci v českém chovu" na Equichannelu. Za námi je Canturino a Russel, před námi pak Dark Diamond a Lantino (a další).

Děkuji fotografce Šárce Votavové za krásné fotografie :-)


) )

Komentáře

Oblíbené příspěvky