Fotografka Šárka Votavová

Jak všichni víte, nedělám tu reklamu: nikdy a nikomu! Dnes ovšem udělám výjimku. Nepůjde ani tak o reklamu jako o osobní doporučení vynikající fotografky, jejíž fotografie znáte z mého blogu, ale můžete je vidět také na stránkách ZH Písek, ZH Tlumačov, v katalozích plemenných hřebců, webových stránkách SCHČT a SCHCS, Equichannelu a na mnoha dalších místech :-) 
 
Šárka Votavová totiž umí na fotografiích zachytit z koní to nejlepší! Takže pokud chcete mít krásné fotografie vašich koní, ať už se jedná o chovné klisny, plemenné hřebce, hříbata, sportovní koně, koně na prodej nebo prostě rodinné miláčky, neváhejte ji kontaktovat. Pozor, doporučuji domlouvat se dostatečně předem, protože ji v sezóně často najdete na dostizích :-)
 

PS: Šárku Votavovou osobně doporučuji. Nejde tu o komerční reklamu, ale o doporučení člověka, kterého focení koní skutečně baví. Člověka, jehož fotografie na Vás dýchnou životem a udělají dojem. A také se jedná o fotografku, která nejen že jezdí fotit různé akce, ale fotografie z nich dává k dispozici široké veřejnosti na svém FB profilu nebo přímo ve fotoalbech na Rajčeti. Máte tedy možnost prohlédnout si její fotografie a pokud budete mít zájem o podobné, neváhejte se jí ozvat! 


A pokud byste se snad báli zeptat na cenu: nemusíte. Věřte mi :-)

Komentáře

Oblíbené příspěvky