Quäntchen Glück v nelibosti u SCHKK?

O víkendové výstavě koní Kinských se udála zajímavá věc. Do programu se "nevešel" plemenný hřebec Quäntchen Glück (Quaterback - Kolibri), na kterého se většina diváků velmi těšila. 

Hřebec se vůbec nedostal na předvadiště, viděl ho pouze ten, kdo se zatoulal směrem k opracovišti. Velmi zajímavý přístup k hřebci, kterému byla v ročence pro rok 2012 věnována celá stránka.
Co za tím asi je? Proč se tak náhle znelíbil?
Mimochodem, Quäntchen Glück má nového jezdce. Libuši Půlpánovou v jeho sedle vystřídal Michal Hřebík. Škoda že se nemohl ukázat, na druhou stranu myslím, že takto zajímavého hřebce jen tak někdo nepřehlédne (a to ani na opracovišti) :-)

PS: Co vy vůbec na tototo hřebce? Líbí se Vám? Mně přijde rozhodně velmi zajímavý :-)

Komentáře

  1. I mně se moc líbí, po všech stránkách!!! Za jedno je to obraz nádherného koně, na kterém alespoň já osobně nenajdu chybu, za druhé je chodově lehce (vyzní to možná nabubřele, ale na fotkách vypadá jeho pohyb lépe, než na videu, na živo jsem ho neviděla- což mě velmi mrzí- to se přiznám) nad průměrem naší hřebčí populace a ten původ... prostě pohádka.
    Nicméně tento pohled se ho týče coby potenciálního plemeníka pro ČT, pokud se týká Kinských, pak je to naprostá špička, kterou lze v tomto chovu vybrat! Opět můj subjektivní názor...
    Kdoví, kdo tahal za nitky a hlavně proč, aby se tento skvost nedostal ani k předvedení....
    Markéta.

    OdpovědětVymazat
  2. Vtipne i trefne napsano :-) Pokud jde o pohyb kone, jde vzdycky o dvojici jezdec-kun, tady je video kone bez jezdce, tak si o pohybu kazdy udelejte obrazek - http://www.youtube.com/watch?v=xJAz_Ohb1mA. Planuju sem dat link i na aktualni jezdecke video, jen ho nejdriv musime natocit :-) Krasny den vsem a at vam kone jdou!

    OdpovědětVymazat
  3. To je divne, video je verejne, melo by fungovat (pozor na tecku na konci adresy, ta tam nepatri, je to tecka za vetou, tak jestli neni chyba tam). Nebo ho zkuste pres Facebook - https://www.facebook.com/pages/Qu%C3%A4ntchen-Gl%C3%BCck/202359829903544?ref=hl

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky