Finále přehlídky tříletých klisen plemene ČT - výsledky

Největší záhada tohoto víkendu byla objasněna. Tou záhadou bylo umístění klisen na finále přehlídky tříletých. Po celodenním pátrání pro Vás mám díky Veronice Sixtové a Adrianě Klápové, a diskuzi na toto téma na Equichannelu, výsledky. Oběma dámám tímto děkuji. Škoda, že stejnou pohotovostí a ochotou podělit se o informace neoplývá SCHČT, což je u celorepublikového finále přehlídky tříletých klisen poněkud ..., jak to říci (smutné?).  

Výsledky:
  1. Apella (Federweisser - Quoniam -145), chovatelka Křivková Zdeňka
  2. Horákyně (Radegast - Papillion), chovatel Ing. Vondrouš Otakar
  3. Bloody Mary (Colato R - Ballast), chovatel Zemský hřebčinec Tlumačov, s.p. a majitel MVDr. Lysák Josef
  4. Aristka (Aristo Z - Amarillo), chovatel Hrnčíř Zdeněk
  5. Vinice (Corlensky G - Regilio), chovatel Růžička Karel
  6. Cortina Obrocká (Color of Love - Com Air), chovatelé Pavel a Veronika Sixtovy
Vítězství Apelly oslavují rovněž milovníci žlutých koní, neboť se jedná o isabelu.
Fotografie bohužel nemám, ale mohu Vám sem dát odkaz na fotografie Adriany Klápové: Horákyně, Bloody Mary, Aristka a Cortina Obrocká. Fotografie naleznete jako přílohy ve výše uvedeném odkazu na diskuzi k tomuto tématu na Equichannelu.

Komentáře

  1. Smutné a především nepochopitelné... sháněla jsem informace i u Pepy Malinovského - prý výsledky nikdo oficiálně nevydal. V dnešní době zvláštní, a kdoví, kdy se dočkáme informací na schct.
    ŠD

    OdpovědětVymazat
  2. no jo to je u Svazu normální. Hlavně všechno tajně, aby se členové nic nedozvěděli. Na webu schct to bude zhruba s 5denním až týdenním zpožděním.
    Ale měla bych recept na to jak to zlepšit :) Kdyby všichni ti, kteří jsou lační výsledků (přestože jim do toho dle schct nic není) napsali dotazující email předsedovi, místopředsedovi a všem z rady pk (kontakty najdete na stránkách svazu), pak by je to honem rychle přestalo bavit, a raději by informace rychle zveřejňovali.
    Představte si situaci, kdyby jim napsalo minimálně padesát lidí (to by stačilo)dotaz, jak to dopadlo?, jak skončila ta a ta klisna?, jaké bylo hodnocení?, proč vypadla ta a ta klisna?, to už by byla síla, na kterou by museli reagovat. Představte si vyklikat tolik emailů,co času by jim to dalo.
    Když to nejde zdravým selským rozumem, tak se na to musí chytře.
    Slyšela jsem dokonce názor jednoho člověka z předsednictva (z určitých důvodů ho nebudu jmenovat), že se takové akce týkají jen těch, kteří se jich účastní,a ti co se účastní výsledky vědí. Takže pokud nemáte klisnu na přehlídce, tak vám do toho vlastně nic není.
    VP

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky