Finále přehlídky hříbat plemene ČT

O víkendu bylo ve Zduchovicích finále hned 3 akcí: KMK, přehlídky tříletých klisen a také hříbat plemene ČT. A jak dopadlo finále přehlídky hříbat?
Aktualizace 20:45: Přidány odkazy na videa vítězů :-)

Vítězkou v kategorii klisniček se stala Christa, jejímž chovatelem je MVDr. Lysák Josef, otcem holštýnský hřebec Christon (Cristo - Clinton I) a matkou klisna Jurista (Aristo Z - Grand Step), která bohužel neuspěla ve volbě Nejkrásnějšího koně ČR. Jurista je vítězkou loňské přehlídky tříletých klisen. Na druhém místě skončila Sophia, jejímž chovatelem je MUDr. Kopečný Josef, otcem hřebec Sandro Classic (Sandro Hit - Sir Chamberlain) a matkou hannoverská klisna Adelle (Wishing Luck - Askan). Třetí místo obsadila opět dcera holštýnského hřebce Christon Caramela z matky Camilla (Oscar - Continue), chovatelem klisničky je Zemský hřebčinec Tlumačov, s.p.

Christa (Christon - Aristo Z)

Sophia (Sandro Classic - Wishing Luck)
Caramela (Christon - Oscar)

V kategorii hřebečků zvítezil hřebeček Gucci po ČT hřebci Galandro ZH (Guidam Sohn - Lopez 17), z matky plemene Zangersheide Action-Elite Z (Action Hero - Coriano). Jeho chovatelem je Vraná Petra. Na druhém místě skončil hřebeček Prime-T po ČT hřebci Volonter-T (Voltaire - Raphael), z matky Pamela (Robik - Przedswit Mička), jehož chovatelem je Pavlíková Zuzana. Třetí místo obsadil další syn hřebce Galandra ZH, a to Gel Beri, jehož matkou je klisna plemene ČT Gejša (Great Pleasure - All Tiger xx). Chovatelkou je stejně jako u vítěze Petra Vraná.

Gucci (Galandro ZH - Action Hero)

Prime-T (Volonter-T - Robik)
Gel Beri (Galandro ZH - Great Pleasure)

Kompletní forogalerie Lucie Čížkové z přehlídky: klisničky (zde) a hřebečci (zde). Tímto Lucce děkuji za možnost použít její krásné fotky :-)

PS: Díky Petře Hladíkové budeme mít brzy i videa hříbátek. Jakmile to půjde, dám sem odkazy ;-)

Díky EquiTV máme videa vítězných hříbat: Christa (zde) a Gucci (zde).
Caramela
Prime-T
 
Gucci

Komentáře

Oblíbené příspěvky