Mistrovství světa mladých koní s českou účastí

1. srpna začal ve Verdenu Mezinárodní drezurní a skokový festival, k němuž patří i Mistrovství světa mladých drezurních koní. Česká republika zde má hned 3 zástupce. V pětiletých máme 2 dvojice, startuje zde Eva Jančaříková a Belissimus (o: Belissimo M) a Libuše Půlpánová a Quäntchen Glück (o: Quaterback). V kategorii šestiletých startuje Adéla Neumannová a Babylon Van Lange Weeren (o: Rhodium).

Rozhodně je na místě gratulace našim jezdkyním a jejich koní k úspěšné kvalifikaci na tuto prestižní soutěž pro mladé koně.
Většina z nás jim bohužel nemůže fandit na místě, naštěstí ale budou probíhat živé přenosy na http://www.clipmyhorse.de:
Čtvrtek 2.8.2012 - od 9 hod. - MS kvalifikace 5letých drezurních koní (WM Arena)
Pátek 3.8.2012 - od 8 hod. - MS kvalifikace 6letých drezurních koní (WM Arena)
Pátek 3.8.2012 - od 15 hod. - MS malé finále 5letých drezurních koní (WM Arena)
Sobota 4.8.2012 - od 9:30 - MS malé finále 6letých drezurních koní (WM Arena)
Sobota 4.8.2012 - od 15 hod - MS finále 5letých drezurních koní (WM Arena)
Neděle 5.8.2012 - od 11:45 - MS finále 6letých drezurních koní (WM Arena)

Zároveň s MS mladých drezurních koní probíhají v Londýně Olympijské hry, ale věřím, že český divák bude našim jezdkyním fandit stejně, jako by byly v Londýně. Už jen kvalifikace do Verdenu je velký úspěch a jistě budeme všichni držet palce. Pro každého jezdce je podpora z "domova" důležitá a my můžeme být hrdi, že nás ve Verdenu zastupují tyto tři dámy a jejich čtyřnozí partneři.

Více o závodech se dozvíte přímo na stránkách http://www.verden-turnier.de, kde pod Live Stream rovněž můžete sledovat přímé přenosy z dění.


Komentáře

Oblíbené příspěvky