LOH 2012 - Skokoví koně prošli veterinární kontrolou, problémy s náhradníky

Všichni skokoví koně prošli bez problémů veterinární kontrolou a jsou připraveni na páteční trénink od 17 hod. Určitě budou přítomni fotografové, proto se těšte na odkazy na fotografie. 

Problém ovšem nastal s náhradníky/rezervními jezdci. Najednou se totiž zjistilo, že dle pravidel nesmí být využiti náhradníci 2. Např. u německého týmu musel být vyškrtnut Monte Bellini (zdravotní důvody) a na jeho místo v reprezentačním týmu se posunula Meredith Michaels-Beerbaum s Bella Donnou. "Prvním" náhradníkem se tak stal Thomas Voss s plemenným hřebcem Carinjo. Dle pravidel však nesmí další náhradník nastoupit (v případě potřeby). Momentálně se několik zástupců ekip velmi zlobí, neboť tato situace nebyla předem známa. Stejnou situaci řeší i týmy Švédska a Brazílie. Navíc koně "náhradníci" zcela zbytečně podstupovali dlouhou cestu do Londýna. 

Mimochodem, neuznávám a odsuzuji zveřejňování fotografií bez udání autora/zdroje. Případně je nejjednodušší dát odkaz na webové stránky, kde lze fotografie nalézt. Zachovávejme slušnost vůči fotografům, kteří musí investovat nejen do svého vybavení, ale pořízení fotografie je taktéž umění. Proto ano, sdílejme fotografie, posílejme odkazy, vždyť fotograf může být na své dílo hrdý, ale nezapomínejme na něj! Je to jeho dílo. Nechlubme se cizím peřím!

Komentáře

Oblíbené příspěvky