Vítejte!

Vážení a doufám, že i milí čtenáři,

jsem ráda, že Vás mohu přivítat na svém blogu. 

O čem bude? O tom, co mě zajímá, tzn. o koních - chovu, sportu atd. 

O koně se zajímám již delší dobu a velmi mi chybí informace o dění v zahraničí, ale i ČR. V tomto směru bohužel naše kotlinka stále ještě pokulhává a žádnému ze zdejších časopisů či webů (ačkoliv přiznávám, že www.equichannel.cz je to nejlepší co z koňáckých rukou a mozků na českém webu vzešlo) se bohužel nepodařilo mou touhu po informacích uspokojit. 


Pokud tedy hledáte někoho, kdo se s Vámi podělí o informace nejen z ČR, ale především ze zahraničí, jste na správném místě.


Budu jen ráda, když se mnou budete o daných tématech diskutovat a ještě radši, pokud se budete vracet.


Pokud hledáte blog, ve kterém by se měla opěvovat láska ke "koníškům", budete shánět informace, jakého hřebce vybrat, když chcete mít opravdu jen a jen bílé hříbě či ryzáka s lysinkou a 4 ponožtičkami, jste bohužel na špatném místě. Zcela jistě najdete v širokém spektru webových stránek tu pravou, kde Vám odbornice na slovo vzaté určitě velmi rády poradí.

Komentáře

  1. ahojky, no paráda....už se moc moc těším na článečky a diskuse .... tohle tady moc chybělo, takže držím palečky do těch prvních krůčků a hlásím se do klubu stálých čtenářů :-)

    OdpovědětVymazat
  2. marti krááásný úvod, ten konec mě pobavil :-D Val

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky