Stáj Mustang a žádné novinky pro rok 2014?

Podle posledních zákulisních informací to vypadá, že pro nás Stáj Mustang nemá připravené žádné novinky pro rok 2014. Snad se situace ještě zlepší :-)
Pro připouštěcí sezónu by měl zůstat bavorský hřebec Ludwig von Bayern (Landor S - Landino). Kolekci hřebců nerozšíří ani Quadam, který byl prodán do USA. Ani šiml Carebic (Calido - Rebel Z - Furinos) nebude v roce 2014 chovatelům k dispozici.
Stále se ovšem prý netuší, jak to bude s hřebce Quaid I FRH. Ten má za sebou také pouze zahraniční kariéru plemeníka (LG Celle, Gerd Sosath) a v nabídce hřebců na stanici Gerda Sosatha je i pro rok 2014. Uvidíme, zda se neobjeví i v domovské stáji.

Tak co Vy na to? Také jste doufali, že sem bude zapůjčen opět nějaký prověřený hřebec ze stáje Gerda Sosatha? O kom jste snili? ;-)


Komentáře

  1. A co ten hřebec s před výběru v mustangu Contendro I Argentínus Ladadel jel na skoušky do zahraničí ...

    OdpovědětVymazat
  2. Contenger máte na mysli mimochodem byli 3 a 2 v majetku MUSTANG...

    OdpovědětVymazat
  3. Matka Contengenta byla sportovní klisna jezce Marco Kutscher jezdec Corneta Obolenského.

    OdpovědětVymazat
  4. Pokud vím, tak žádný hřebec ze stáje Mustang na zkouškách HLP ani VA (tedy 70ti denní ani 30-ti denní test) NEBYL. Pokud se podíváte na naskladnění a na výsledky tak tam nikoho nenajdete. A to poslední test pro rok 2013 skončil tento týden.
    Tak kam je pan Czabi "vezl", ví jen on sám. Ze zákulisních zdrojů vím, že na Mustangu zase chybí peníze a musí se "ztenčovat". Tak žádný přírůstek nebude.

    OdpovědětVymazat
  5. Podle informací od paní Kleszczové by měli oba hřebci, kteří absolvovali předvýběr pro PK CS, na jaře absolvovat körung v Německu a pak se uvidí. Ovšem je to informace z listopadu, tak netuším, zda se něco neměnilo. V každém případě přesně jak píše Anonymní výše, testy a VZH pro letošek skončily, přičemž ani jeden z nich se jich nezúčastnil a na příští rok zatím seznamy nejsou. Tak uvidíme...

    OdpovědětVymazat
  6. prý náká novinka v mustangu bude nechal se slyšet Czabi na večírku nebo schůzi pro členy Hanovru v čr říkal my to známý..

    OdpovědětVymazat
  7. a kdy test začíná a kdy kočí jestli má cenu čekat a doufat

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky