Dnes předvádění plemenných hřebců ERC Pardubice-Mnětice

Nezapomeňte, že se dnes od 12 hodin koná předvádění plemenných hřebců ERC Pardubice-Mnětice. Pro ty, kteří nemohou být na místě bude díky EquiTV připraven online přenos.
Příjemný zážitek ať už budete přímo na místě nebo sledovat dění na obrazovce. V každém případě se pak neváhejte podělit o své dojmy :-)

Komentáře

  1. Byli jste se podivat? Jak se jevili novi "Mullerovi" simli?
    Dekuji za kazdou podnetnou informaci!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla jsem na místě a vrhnu se na text večer. Momentálně se věnuji Canturinovi :-)

      Vymazat
  2. zemřel QVIDAM DEREVE dožil se 32 let opravdu legenda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Quidam byl opravdu legendou světového chovu, je škoda, že české weby o koních víceméně francouzský chov přehlíží...

      Vymazat
  3. nic moc jeden malej s dlohým trupem druhy bez pohlavního výrazu s viditelnou slabčí konstytuční tvrdostí oba,celkově v čr nic zajímavého hodně ryzáků ,mladých koní nic co by mě zaujalo, zůstaneme vjěrni Drozenkllang a možná příští rok Stalypso matka po zminovaném Drozenkllang nebp Comte CELLE.

    OdpovědětVymazat
  4. ŠKODA, EL PASO II

    OdpovědětVymazat
  5. Oba šimlové jistě mají super původ i výkonnost.. ale jak psal výše někdo , kosterně na mě oba delší rámec. U Cardina mi asi vadí i strmější hlezna. Za mě hodně záleží na jaké klisny se použijí rozhodně z toho udělat masovou záležitost a reklamu tak aby tady napouštěli vše co jde bez ladu a skladu nic moc..

    no a Sandro C. překvapilo mě jak jemný koník to je a drobný .. hlavičku jak valášek.. hm tam si fakt letos nevyberu.. Zkusím se zajet podívat do Písku a pak nevím no..

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky