Lantino - nový plemenný hřebec pro rok 2014

Jedním z nových plemenných hřebců pro rok 2014 je holštýnský hřebec Lantino (Landos - Caretino). Tento holštýnský hnědák doplní kolekci hřebců ZH Tlumačov.

Více informací o něm si můžete přečíst na webových stránkách hřebčína Sprehe (odkaz zde), které jsou i v češtině. Případně v katalogu hřebců Sprehe, kteří byli za zvýhodněné ceny pro chovatele ČT (odkaz na PDF katalog zde).

V jednání je také mladý drezurní hřebec ze Sprehe pro ZH Tlumačov a mladý skokový KWPN hřebec pro ZH Písek, na kterého se ale zástupci ZH teprve pojedou podívat.

Zní to zajímavě, že? Konečně bychom se v ZH dočkali také drezurního hřebce :-)
A jak se vám líbí Lantino? Má sourozence úspěšné v T drezuře i parkuru...

Více o něm brzy. Jak víte, a za což se omlouvám, nemám v současné době téměř čas se blogu věnovat a i Equichannelu dlužím několik článků. Jakmile to půjde, budu zase ve 100% nasazení. Díky za pochopení ;-)

Komentáře

  1. Lantino se mi líbil už když ho nabízelo pro ČT Sprehe, tak že jednoznačně vítám, jen doufám že bude za "české" peníze :)

    jinak opět kroutím hlavou nad rychlostí ZH, v půlce ledna se jet podívat na hřebce, když je na stránkách SCHČT poslední výzva n zařazení hřebců do katalogu, no nevim asi se už musím přestat všemu divit

    anms.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tahle informace mě mooc potěšila,díky moc Martinky:)
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  3. koukal sem že ještě v nabídce Tlumačova není, jestli ale klapne i Latino tak bude s nabídkou Tlumačov těžko někdo překonávat, letos teda palec nahoru

    anms.

    OdpovědětVymazat
  4. On bude spíš v Písku,tlumačov byl asi omyl :)

    OdpovědětVymazat
  5. Takže už v nabídce Tlumačova je,a navíc za bezkonkurenční cenu :)
    Šárka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky