Don Aparte - nový drezurní hřebec v ČR

Stáj Pamera ohlásila nového hřebce pro připouštěcí sezónu 2013, je jím dvanáctiletý drezurní hřebec Don Aparte (Don Pikado - Cartier - Debüt). 

Více o hřebci si můžete přečíst přímo na webových stránkách Stáje Pamera a inzerát s nabídkou připouštění a zajímavou cenou ve výši 7 000,- Kč naleznete na webových stránkách Equichannelu.

Jen upozorním, že Don Apartův otec Don Pikado je výsledkem mnohonásobně úspěšně prověřeného připařování Donnerhalla na dcery hřebce Pik Bube a je mimo jiné pravým bratrem uchovněného hřebce Danny de Vito (Grand Prix drezura) a rovněž licencovaného hřebce Duke of Oldenburg. Více možná někdy příště, pokud bude zájem a také čas ;-) 
Co na něj říkáte?

Zdroj: Stáj Pamera, tímto děkuji Šárce N. za upozornění!

Komentáře

  1. Hřebec se mi velmi líbí stavbou (veliký, ale přitom lehká moderní linie). Nad skokem je též bezchybný. Připouštěcí poplatek je cenově příznivý. Škoda jen, že stránky jsou pro takového hřebce prezentačně nedostačující. :o( Žádné video (to je dost důležitá prozentace) a fotky také nic moc a reklama nebo info na nějakém koňské veřejnosti známem mediu také nikde. Snad to do budoucna vylepší. Nemáme zde k dispozici moc drezurních hřebců s dobrou krví, tak je to určitě zase krok dopředu. Moc děkuji za vaše úžasné stránky. Doufám, že vám i do budoucna vydrží pozitivní náboj informovat nás. ;o) Eva Hlaváčková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím autorku článku i autorku komentáře :o). Video hřebce bude na web doplněno, stejně tak fotky :o). Chtěli jsme jej jen českým chovatelům představit ještě v letošním roce, aby měli dostatečný prostor pro rozhodování, zda je tento náš hřebec vhodný pro jejich klisny nebo není... Inzerovat jej také budeme v čsp. Jezdectví v rubrice každoročně věnované plemeníkům na daný rok, Jezdectví bude ale vycházet až na konci ledna, což mi přijde už dost pozdě vzhledem k tomu, že přip. sezona začíná 15.2. (ikdyž drtivá většina chovatelů připouští později)... Pokud budete mít jakékoliv další připomínky, nápady nebo názory, jsem kdykoliv k dispozici na tel. 721606902 nebo na emailu info@stajpamera.cz. Tině bych chtěla moc poděkovat za úžasný blog (i bez prezentace našeho hřebce :o)). Zdravím Vás a přeji příjemnou neděli, Eva Foldynová (držitelka plemenného hřebce Don Aparta).

      Vymazat
  2. Dobrý den, tak to je moc dobře, že bude mít hřebec lepší prezentaci. Už se těším na jeho video.

    Přeji pěkné svátky
    Eva Hl.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky