126. elitní aukce hannoverského svazu

Ve dnech 13. a 14. dubna se koná 126. elitní aukce pořádaná hannoverským chovatelským svazem. Nabízena je kolekce 72 jezdeckých koní a 47 hříbat, přičemž téměř u všech naleznete fotografii a video.
V nabídce jsou rozhodně velmi zajímaví koně, např. Hofmarschall V (Hotline - D'Accord) je uchovněný pětiletý hřebec, který získal bronzovou medaili na loňském Spolkovém šampionátu. Don Ed Hardy (Donnerball - Weltmeyer) je dalším uchovněným hřebcem, který navíc úspěšně startuje v L drezurách.
Číslo 56 má vítěz soutěže ve skocích ve volnosti pro čtyřleté koně pořádané hannoverským svazem, valach Skylook (Stolzenberg - Athletico).
Mezi původy si jistě všimnete mnoha hřebců, kteří se objevují i v původech plemeníků v ČR (Argentan, Escudo I, Contendro, Sandro Hit a mnoho dalších).
Za zmínku stojí určitě klisna s č. 38 Lascada (Lordanos - Drosselklang II). Drosselklang II působí ve Stáji Mustang a v zahraničí je velmi ceněn jako otec matek (u nás se bohužel tomuto velmi kvalitnímu hřebci nedostává velké pozornosti). Lordanos je pro změnu otcem dalšího hřebce ze Stáje Mustang, Loranda B. Určitě koukněte i na valacha s č. 45, Electric Socks (neuvěřitelné jméno...), který je opět z matky po Drosselklang II
A rozhodně koukněte na hříbátka, stojí za to :-)
Tak kterého byste si vybrali vy? 

Mimochodem, během galavečera, na kterém se představí i několik plemenných hřebců, bude vylosován nový šťastný majitel hřebečka FRH Don Silvester (Don Index - Sandro Hit).

Komentáře

Oblíbené příspěvky