MS mladých drezurních koní a hannoverský šampionát - Jak se dařilo českým zástupcům?

Jako každý rok i letos patří léto jedné z nejdůležitějších soutěží pro mladé drezurní naděje- MS ve Verdenu, kde se pořádá i hannoverský šampionát. A stejně jako loni i letos máme na startu své zástupce, z nichž Carebis s Markem Klusem se představili více než úspěšně!

  • Carebis (Calido I - Rebel Z I) a Marek Klus - 7. místo v soutěži pro 5leté hannoverské skokové koně s hodnocením 8.1 = postup do finále!
  • Rapper Joe (Rotspon - Weltmeyer) a Eva Jančaříková a : klus 7.4, krok 7.4, cval 6.6, prostupnost 6.0, celkový dojem 6.5 a výsledná známka 6.78 (soutěž se stále jede, takže výsledné umístění ještě neznáme)
  • Quinus (Quintender - Cordalme) a Marek Klus - 31. místo v soutěži pro 6leté hannoverské skokové koně s hodnocením 6.90
  • Carison (Campbel Czech - Graf Czech) a Marek Klus - 27. místo v soutěži pro 6leté hannoverské skokové koně s hodnocením 7.10
A zítra se v kvalifikaci pro šestileté drezurní koně představí i Tereza Hábová a Djazz F. Soutěž začíná v 8 hod. (přesný časový rozpis jednotlivých startujících zatím není zveřejněn).

Online přenos je tradičně na www.clipmyhorse.de
Držme palce!

Komentáře

  1. Prosím napsat skolika soutěžících v každé kategori aspoň děkuji§

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky