Naši koně na WEG: Caleri II a Alnaki

I Česká republika bude mít na Světových jezdeckých hrách své zástupce. Jezdce nám v rámci projektu Češi do Normandie představují Equichannel.cz a Jezdci.cz (EquiTV), ale neméně důležití jsou i koně.
Na Equichannelu si proto můžete přečíst např. medailonek plnokrevníka Alnaki, který nás bude  v sedle s Jiřím Machovcem reprezentovat ve všestrannosti a včera přibyl holštýnský hřebec Caleri II, který se svou jezdkyní Zuzkou Zelinkovou zazářil čistým výkonem na CSIO3* Budapešťa dopomohli tak našemu týmu k vítězství.  


Příjemné čtení :-)

Komentáře

  1. Trošku odbočím všimli jste si jak se propagují koně písku plemeníci :))) znal sem matku po Lopéz vlastnil jí Fischer je to k smíchu připravme se na těžkou dobu , Drozenkllang se již pro svůj věk do plemeninby nezapojí soukromá informace,Clin,Or jezdí ho Hruška ten by vyhrál i s kozou proč mladé koně v KMK nejezdí pouze junioři je to pro mladé koně proč né pro mladé jezdce , a další soutěže podobné,jsou tyto koně kvalitní když je jezdí takzvaní piloti nebo s Clin Or by jsi mladý jezdec neporadil a skočilo by to jinak než je žádáno :))) co je uspěch koně potažmo jezdce kam nás svazy v chovu vlastně vedou jde tu o kvalitní potomky nebo o koně na jízdárnu jak máme věřit v kvalitní chov koní a výkonosti s propagací né kvalitních koní a jejich předem upravené výkonosti:))).stojí to za to připouštět , Arysto Z nemá v chovu nic kvalitního je to sportovní kun bez pochyb s kvalitním původem a velkým srcem je chromý od 8 let má evidentně slabou konstytuční tvrdost výborný charakter a také zjemnuje potomky a přesto všechno je to plemeník číslo 1 tak proč né ti ostatní v majetku písek jzme chovatelé nebo jen spotřebitelé toto je koncepce svazu a média jim v tomto mnoho napomáhají propagace jsem z toho upřimně smutný slovo plemeník strácí význam v mých očích doufat v lepší zítřky nebudu snad Mustang bude mít to štěstí a přinese jmu do stájí nákou německou nabýtku,co je mi známo příšti rok nás čeká 1 tříletý a 1 štyřletý kun původy mi nejsou známy takže nic převratného zapůjčit tak Gref Top prověřen sen :))) to je to co mě drží sny přeji všem hezký večer ps. Pan Hošák starší by jistě řek nehašme flintu do žita :))).

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky