Valná hromada SCHCS i konference SCHČT jsou za námi

4. dubna se konala Valná hromada SCHCS a včera 10. dubna pak konference SCHČT. Usnesení Valné hromady SCHCS je již na webu a na zápis z konference SCHČT si chvilku počkáme.
Byli jste přítomni? Jaké jsou Vaše dojmy a názory?

Jak se Vám líbilo vysvětlení/nevysvětlení odmítnutí zapsání Russela do PKH ČT? Bylo něco dalšího o čem si myslíte, že by se mělo mluvit?

Komentáře

  1. Russel je velký střed žájmu, a politiky čt podle mého názoru by zastínil Arista na kterém vyrýžovali velké peníze a stále by chtěly , Russel bude dobrý chovný kůn ale musí být připařován na čisté klisny daného plemene a těch tu moc není díky chovatelskému cíli v naší republice zisku před kvalitou chovu,spol písek tlumačov Růžička,Mamica,Hošák atd . příklad rozebrán a rozprodán Albertovec, podobnost těchto starých pardálu znázornil Fiala a mladý Hošák při rabování v Žilině u Nového Jičína Každý má špínu na rukou v těchto kruzích a doufám že přibyde více soukromníků v plemenářském odvětví malé hvězdičky registruji a ten lobyng co spískal Písek s Diamont a tu fiktivní reklamní cenu jeho koupi to je vrchol ta dan za něj bude jistě vhodné zaplatit pro reklamu kterou si kopil na cenu neboli hodnotu koně češi budou rágovat hromadným připouštenim. Clin or o ceně se nemluví tak jak i jeho jezditelnosti předem vím co nás čeká konkrétně mě né ti co podlehnou tak jako u Arista sklamání koně vhodné možná tak do bryčky se slabou konstitucí problém s výškou a hrubostí no budou tu jen ty Mařky pro jízdárny , OMLOVÁM SE ALE HROZNĚ MĚ TO VŠE SERE ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zas jednou čeština dostala na prdel.

      Vymazat
  2. je mě 73 roků tak se omlouvám všem dokonalím lidem.

    OdpovědětVymazat
  3. Z velké velké části souhlasím s anonymním 73letýn pánem. Divím se, že celou situaci nesou čeští chovatelé tak statečně a co všechno si nechají líbit. Nebo jim to ani nevadí. Možná je víc zajímá ta čeština. O tom co všechno se děje v zákulisí včetně přeplacení a získání nejdražšího koně roku zřejmě nemáme ani ponětí.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky