Stále je možnost vydražit koně stáje Eurocommerce - včetně plem. hřebců

Do dnešního odpoledne probíhá aukce koní stáje Eurocommerce. Na prodej jsou klisny, valaši i plemenní hřebci mezi nimiž se najdou skutečné poklady. Např. špičkový hřebec London (Nabab de Reve - Chin Chin) je momentálně na ceně 4 302 500 eur (začínalo se na 4 mil.) a letos dvacetiletý Berlin (Cassini I - Caretino) je momentálně nabízen za 54 000 eur (začínalo se na 50 tis.). Mladý El Clarimo (Clarimo - Limbus) je dražen za 16 000 eur. 

Kdo rozbije prasátko a koupí pro český chov Berlina? Za toho by se tu dle mého vůbec nikdo nezlobil. Navíc za takovou cenu. To by byl svazový hřebec, co říkáte? ;-)
 
Aukci s přehledem dražených koní naleznete zde. U každého z koní je jiný konec aukce - Berlina je možné dražit do 14:40, Londona do 12:25 a Pennsylvania do 12:15...

Nejvíce se přihazuje na jedenáctiletou klisnu Osaku (Washington - Accarat) , sedmiletou klisnu Cirikit (Berlin - Lux) a sedmnáctiletého plem. hřebce Pennsylvania (Gambrinus - Pilot).


Komentáře

  1. Zangersheide koupili valacha Montreala (Athlet Z - Cor de la Bryere) s cílem naklonovat ho a poskytnout tak v příštích letech jeho "krev" chovatelům.... hmm..

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky