Předvádění plemenných hřebců ERC Pardubice-Mnětice - první dojmy diváků

Objevují se první ohlasy diváků, kteří navzdory špatnému počasí dorazili na předvádění plemenných hřebců ERC Pardubice-Mnětice. Bohužel jsou to ohlasy spíše negativního rázu: nedodržování času, zbytečné prodlevy, nekvalitní předvedení hřebců apod. 

Nejvíce stížností je na velmi špatné předvedení hřebce Guidam Sohna, který dle "marketingové kampaně" má být největším tahákem reprodukčního centra. Přestože exteriérově rozhodně zaujal, jeho předvedení na ruce bylo zklamáním. Naopak hřebec Lewinski zaujal diváky z celé kolekce hřebců nejvíce. U Simonettiho bylo zklamáním jeho předvedení pod sedlem a s tím spojená nemožnost ukázat chody. Crux opět nezklamal a předvedl komplikovaný charakter, stejně jako v loňském roce (Opravdu dokáže chovatel hřebci odpustit takovýto charakter jen proto, že skáče? To tu žádného jiného skákajícího, který to má v hlavě v pořádku nenajde?). 

První fotografie z akce naleznete např. zde.
Další fotografie, jejichž autorkou je Michaela Javůrková - zde
 
A jaké jsou Vaše názory coby diváků?
Můj osobní názor zde nenajdete, neboť mám naplánovánu návštěvu až na březnový termín. Upřímně, poté co jsem slyšela názory jiných se začínám obávat...
PS: Děkuji divákům, kteří se neváhali svěřit se vými názory. Cením si toho.


  

Komentáře

Oblíbené příspěvky