V únoru za plemennými hřebci do Sprehe

Z návštěvy přehlídky plemenných hřebců v Hřebčíně Sprehe se pro české chovatele stala v průběhu let již tradice. 
 
Hickstead White (foto: Votavová Šárka)
Na letošní přehlídku, která se koná 6. února, bude opět vypraven autobus, a zváni jsou všichni chovatelé. Zájezd je pro chovatele zdarma (nutno doložit původ chovné klisny) a zahrnuje dopravu autobusem, občerstvení a vstupné.
Program akce bude zájemcům upřesněn na základě přihlášky (jméno, adresa, telefonní číslo), které je třeba zasílat na e-mailovou adresu lacina.horses@gmail.com. Bližší informace na tel. čísle 728 436 100.

Karla Laciny se nebojte a klidně mu napište či rovnou zavolejte - a v případě, že uvažujete o připouštění právě s hřebci ze Sprehe, platí to dvojnásob. Poradí vám a zodpoví dotazy ;)

Fotogalerie Šárky Votavové z přehlídek hřebců Hřebčína Sprehe z let 2011 a 2015 (letos se opět do Sprehe chystá, a tak se opět můžeme těšit na krásné fotografie)

PS: Jak je to vůbec s vámi a plemennými hřebci nabízenými Hřebčínem Sprehe? Máte v jejich kolekci svého oblíbence, kterého byste rádi viděli u nás? Já se přiznám - mám velkou slabost pro Millennia (toho u nás ale rozhodně neuvidíme, ovšem stále doufám v kvalitního syna). A co vy? :)


Komentáře

Oblíbené příspěvky